9Hot Stone Massage  60 min  -  € 35,95  

De temperatuur van de stenen waarmee de massage wordt uitgevoerd ligt rond de 45 graden. De combinatie van de warmte van de stenen, het gewicht van de stenen en de massage met de stenen geeft een enorm ontspannende sensatie. De druk van de stenen zorgt ervoor dat de klant sneller in een diepere ontspanning raakt.

De helende werking van een kalmerende werking. De ontspanning leidt ertoe dat het lichaam geactiveerd wordt. Het lichaam gaat ontgiften en afvalstoffen komen vrij. Hierdoor worden energieblokken opgeheven en wordt de bloedcirculatie bevorderd. De energieën, bloed, zuurstof, voedingsstoffen en levensenergie worden weer aan het stromen gebracht en kunnen alle delen van het lichaam en organen weer voorzien van hun noodzakelijke behoeften.

Hotstone massage heeft een ontgiftende, afvoeren en spannende werking. Door de diepe verwarming van de spieren en weefsels verwijden de bloedvaten, de bloedcirculatie neemt toe. De temperatuur verhoogt en hierdoor neemt de stofwisseling toe en het lymfesysteem wordt geactiveerd.

Voor wie?

Hotstone is voor alle personen die lekker willen genieten van een heerlijke weldadige behandeling/massage met warme stenen, maar in het bijzonder personen die last hebben van: Spanning - Stress - Spierproblemen - Spijsverteringsproblemen - Slecht doorbloeding.

Contra-indicaties:

Burn out - ontstekingen - open wonden - koorts - kanker - trombose - zwangerschap - extreme vermoeidheid en uitputting - psoriasis - spataderen - diabetes - besmettelijke huidaandoeningen

Medicatie:

pijnstillers - antidepressiva - prednison - antibiotica/penicilline - ontstekingsremmers - alcohol/drugs

* In geval van twijfel of aandoeningen welke niet in bovenstaande lijst voorkomen, neem ten alle tijde contact op met een huisarts!

Indien de buitentemperatuur hoger is dan 23 graden wordt geen hotstone massage gegeven. Het lichaam kan dan namelijk de warmte niet kwijtraken. Er bestaat kans dat u dan last krijgt van hoofdpijn, flauwvallen of eventueel misselijkheid.