Basisbehandelingen

Tiener Behandeling ( t/m 17 jaar) 60 min € 21,00

Reinigende behandeling voor de acné tienerhuid.

Behandelfase: reinigen, vapozone, verwijderen onzuiverheden, kalmerend masker, creme afgestemd op de huid

 

Cleansing Treatment  70 min   € 33,00                      

Behandelfase: reinigen, peeling, vapozone, verwijderen onzuiverheden, masker, creme afgestemd op uw huid

 

Relax Treatment  90 min v.a.   € 43,50                         

Behandelfase: reinigen, peeling, vapozone, verwijderen onzuiverheden, epileren, gezichtsmassage, masker, serum, creme afgestemd op uw huid.

 

Marine - Enzyme Peeling   € 7,50

Deze peeling bevat geen korrels, maar zorgt door het enzym ervoor dat talg goed wordt verweekt, de dode huidcellen worden opgelost en de huid mooi geëgaliseerd. 

Geschikt voor klanten die geen vapozone willen of kunnen verdragen vanwege bijv. astma. 

De Marine-Enzyme Peeling is toepasbaar tijdens elke andere behandeling van Neoderma. 

 

 

Bio-Peeling ( Chinese Kruidenpeeling )

120 min - € 65,00

Is ontwikkeld door een dermatoloog / kosmetoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële olië. Deze is niet agressief, dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn. De kruiden van de Bio-Peeling normaliseren de huidfuncties en dus geschikt voor acne, exceem, overpigmentatie, littekens, rimpels, couperose, striae en voor de zéér gevoelige huid.

Bevordert de celvernieuwing, de procuctie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid.  De Neoderma Bio-Peeling is geschikt voor zowel vrouwen als mannen.  Ook voor de donkere huid. Toepasbaar het hele jaar door, ook in de zomermaanden. Deze behandeling werkt 10 dagen door. 

De Bio-Peeling behandeling is preventief éénmalig toe te passen of als een kuur.

Voordelen: u hoeft niet thuis te blijven en u kunt zich gewoon opmaken.

 

Microneedling Dermapen

90 minuten prijs € 49,95

De behandeling is een veilige, hygiënische en effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen. Het apparaat maakt vibrerend kleine kanaaltjes in de huid. Deze miniscule kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog maar precies genoeg om de huid op een natuurlijke manier te activeren en dit zorgt ervoor dat de huid onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. Door de prikkeling in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen en elastine versneld. Deze zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor de huid dikker, steviger en gladder wordt. Littekens en rimpels verminderen en donkere pigmentvlekken vervagen.

Na de behandeling zal de huid roder uit gaan zien en tevens kan de huid prikkelend en warm aanvoelen. Deze verschijnselen zijn normaal en zullen na een dag afnemen. Na de behandeling krijgt u een masker; deze kalmeert en koelt de huid en wordt als zeer prettig ervaren. Het is noodzakelijk om de huid goed te beschermen met een factor 50.

De dag van de behandeling mag u niet in zon, geen solarium, geen sauna en geen make-up.

Net als bij andere huidverbeterende behandelingen geldt, hoe meer behandeling, hoe mooier het resultaat. Wij adviseren een kuurverband van 6 behandelingen in 3 maanden.

 

Voordelen:

* Direct zichtbaar resultaat

* Veilige 100% natuurlijke methode

* Korte behandeltijd

* Pijnloze behandeling - geen verdoving nodig.

* Geen hersteltijd