Alleen zuiver natuurlijke ingrediënten in de hoogst mogelijke dosis komen in aanmerking voor de schoonheidsproducten van Neoderma. Het cosmeticamerk biedt natuuroplossingen voor de meest uiteenlopende huidproblemen.

Mijn naam is Astrid Kaumo en ben schoonheidsspecialiste sinds 2006. Omdat ik graag met mensen werk heb ik gekozen om als schoonheidsspecialste de klanten op een deskundige wijze te adviseren en te begeleiden bij het kiezen van de juiste behanderling en/of producten. De producten en de behandelingen die ik gebruik als schoonheidsspecialiste hebben een perfect huidvernieuwend resultaat. Klanten zijn dan ook erg enthousiast. Dit maakt mijn werk als schoonheidsspecialiste een erg dankbaar beroep.

Geschikt voor zowel vrouwen als ook mannen

De negen beautybehandelingen van Neoderma zijn allemaal gemaakt op de bijzondere eigenschappen van planten en kruiden in combinatie met moderne producttechnieken. Ze verzorgen, herstellen en verbeteren de huid met natuurlijke producten. 

Het resultaat is direct zichtbaar!

Ondersteuning huidverbetering

Producten voor thuis ondersteunen de behandeling in de salon. Dat betekent dat u altijd de optimale oplossing bereikt voor uw huidprobleem. Wij adviseren u de combinatie die specifiek op uw huidtype en huidconditie is afgestemd. Wij hebben productoplossingen voor o.a. vroegtijdige veroudering, rimpels, de vochtarme huid , de gevoelige huid, de vette huid, overpigmentatie en nu ook voor een doffe en vermoeiende huid.